Radviliškio dailės mokyklos Baisogalos klasių mokinių 1-ojo pusmečio darbų parodos atidarymas

Radviliškio dailės mokyklos Baisogalos klasių mokinių 1-ojo pusmečio darbų parodos atidarymas

Baisogalos kultūros centre vasario 1-28 d. galima apžiūrėti Radviliškio dailės mokyklos Baisogalos klasių mokinių 1-ojo pusmečio darbų parodą. Vasario 6 dienos vakare dailės mokytojos Inga Ginkevičiūtė ir Rasa Brazdžionienė pakvietė darbų autorius, jų draugus, artimuosius ir visus meno mylėtojus į parodos atidarymo renginį.

Šį parodos atidarymo renginį mokytojos įvardijo kaip „šiek tiek kitokį dailės mokyklos užsiėmimą“, kuriame buvo aptarti vaikų pasiekimai, dalyvaujant įvairiuose konkursuose, mugėse, mokinių 1-ojo pusmečio pažymiai, o geriausiais pažymiais pusmetį baigę mokiniai buvo apdovanoti ir paskatinti. Pristatyti 2-ojo pusmečio konkursų ir darbų planai, o visi, kurie klausėsi, dalyvavo, stebėjo, buvo pakviesti pokalbiams, diskusijoms prie kūrybinių darbų, idėjų ir įžvalgų apsikeitimui.

Eksponuojami darbai tik patvirtina, kiek daug gabių, talentingų, kūrybingų jaunų žmonių turi Radviliškio rajonas, kuriuos spalvingais dailės takais veda atsidavusios, entuziazmu, nuoširdumu ir talentingumu spinduliuojančios mokytojos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.